Over ons

Arends den Heuvel is een begrip in het laanboomcentrum Opheusden. Met 45 hectare kwekerij bestaande uit rivierklei en zandgrond kunnen wij een prachtig assortiment laanbomen telen.

Het kweken van de bomen zit echt in ons bloed. Arends den Heuvel is een familiebedrijf. Het gaat van generatie op generatie. De huidige generatie die nu aan het roer staat sinds 1980 heeft de kwekerij uitgebouwd van 5 naar 45 hectare. Met vakmanschap en goede kennis binnen ons bedrijf kunnen wij met ons 10 koppige team een goed product leveren. Met de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij een snelle service verlenen.

Circa 95% van onze afzet wordt geƫxporteerd binnen Europa. Daarnaast leveren wij ook bij tuincentra, particulieren en voor specifieke projecten.

bedrijf

Aangesloten bij NAK Tuinbouw

Arends den Heuvel is aangesloten bij NAK Tuinbouw. Door het uitvoeren van regelmatige bedrijfsbezoeken, administratieve audits en steekproeven controleren de keurmeesters van Naktuinbouw op raszuiverheid, rasechtheid, gezondheid en uitwendige kwaliteit van het materiaal.